Кристиян ШкварекФейсбук Навръх националния празник ПП/ДБ си откриват предизборната кампания с точно

...
Кристиян ШкварекФейсбук Навръх националния празник ПП/ДБ си откриват предизборната кампания с точно
Коментари Харесай

Шкварек: Кабинетът Петков активно подготвяше почвата за прокарване на еднополовите бракове

Кристиян Шкварек

Facebook

 

Навръх националния празник ПП/ДБ си откриват предизборната акция с тъкмо едно само знаме в публиката: това на борците за промяна на пола измежду децата. Същите, с които спорих цяла седмица по ефирите. 

 

Още предходната година, по време на кабинета Петков получихме сигнали от чиновници в министерство на правораздаването, че от горната страна са им дали задача да приготвят текстове за приемане еднополовите бракове при положение, че Европарламентът гласоподава измененията, нужни за това европейското право да вземе превес над националните конституции. С други думи, кабинетът Петков интензивно приготвяше почвата за пробутване на еднополовите бракове в страната като следващ опит да завоюва цялостното доверие и поддръжка на едни стратегически сътрудници. 

 

Сега, когато тази поддръжка им е по-важна от всеки път, с цел да ги добута до първото място, новата демократична коалиция на България към този момент даже не крие отношението си по този въпрос. А публиката им за първи път се еманципира от консервативните настроения в страната и намерено развява знамето на движението/философията/религията, която либералите изповядват. 

 

Хубаво е да пратите това на всеки подведен собствен прочут, който не е изгубил мозъка си по неолибералната идеология на половете, само че по някаква странна причина счита да гласоподава за единствените й политически представители - ПП/ДБ.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР